Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää broilerin reisipalat ja kääntele marinadissa niin, että se peittää broilerin kaikilta pinnoilta. Anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Esilämmitä uuni 150 asteeseen. Laita broilerit marinadin kanssa pataan ja kansi päälle. Mikäli sinulla ei ole pataa, laita uuninkestävään vuokaan ja peitä vuoka foliolla, kuitenkin niin, ettei folio kosketa broileria.
Hauduta 2 tuntia.
Nyhdä hautunut broileri kahden haarukan avulla padassa niin, että broileri ottaa kaiken nesteen itseensä ja pysyy herkullisen mehukkaana.
Pico de gallo
Sekoita kaikki aineet keskenään
Avocado cremé
Kuori avokadot, poista siemen. Kaavi avokado lusikan avulla kulhoon, lisää muut aineet.
Aja tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Paista tacokuoret pienessä öljyssä kuumalla pannulla yksitellen.
Täytä tacot lämpimällä broilerilla, Pico de Gallolla ja avokado-crémellä.
Herkullisen sopivia tuotteita
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Vastaa