Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Pulled Chicken Tacot

Pulled Chicken Tacot

40 min
2-4

Ainesosat

Työvaiheet

  • 16 pehmeäkuorista tacoa
  • 1 kg nahatonta broilerin luullista reisipalaa

Marinadi

Pico de gallo

  • 2 isoa (pihvi)tomaattia kuutioituna
  • 1 punasipuli pieneksi silputtuna
  • 1/2-1 limen mehu
  • 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno Hot Sauce-chilikastiketta
  • 1 tl suolaa
  • kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna

Avocado cremé

Kanat

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää broilerin reisipalat ja kääntele marinadissa niin, että se peittää broilerin kaikilta pinnoilta. Anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
  2. Esilämmitä uuni 150 asteeseen. Laita broilerit marinadin kanssa pataan ja kansi päälle. Mikäli sinulla ei ole pataa, laita uuninkestävään vuokaan ja peitä vuoka foliolla, kuitenkin niin, ettei folio kosketa broileria.
  3. Hauduta 2 tuntia.
  4. Nyhdä hautunut broileri kahden haarukan avulla padassa niin, että broileri ottaa kaiken nesteen itseensä ja pysyy herkullisen mehukkaana.

Pico de gallo

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään

Avocado cremé

  1. Kuori avokadot, poista siemen. Kaavi avokado lusikan avulla kulhoon, lisää muut aineet.
  2. Aja tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
  3. Paista tacokuoret pienessä öljyssä kuumalla pannulla yksitellen.
  4. Täytä tacot lämpimällä broilerilla, Pico de Gallolla ja avokado-crémellä.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *