Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Pulled pork grill burger

Pulled pork grill burger

3,5h
4

Pulled pork on yksi niistä ruuista, joka ei petä koskaan. Kun se laitetaan briossisämpylän väliin yhdessä tulisen kaali-porkkanasalaatin kanssa, puhutaan jo tosissaan burgeritaivaasta. Tässä reseptissä possu saa kunnolla makua Poppamies Grill Mix RUB -mausteseoksesta ja haudutetaan meheväksi uunissa. Lopuksi liha revitään säikeiksi ja isketään sämpylän väliin. Ei turhaa säätöä, vain makua ja mehevyyttä.

Jos haluat lukea tarkemmin pulled porkin valmistuksesta meiltä löytyy monenlaisia artikkeleita joita seuraamalla jokainen voi saada aikaan herkullisen pulled porkin. Tsekkaa esimerkiksi takuuvarma pulled pork reseptimme, sekä jos valmistuksen teknisempi puoli kiinnostaa meiltä löytyy myös kattava artikkeli slow food ruuanlaitosta.

Ainesosat

Työvaiheet

Pulled pork

Kaali-porkkanasalaatti

  • 2 dl ohueksi suikaloitua keräkaalia
  • 1 dl porkkanaraastetta
  • 1 rkl omenaviinietikkaa tai limetin mehua
  • 1 rkl Poppamies Sriracha Majosta
  • Ripaus suolaa
  • (Halutessa hieman sokeria tasapainottamaan makua)

Tarjoiluun

Pulled pork

  1. Laita porsaanpalat uunivuokaan. Käytä mieluiten lihaa, jossa on hieman rasvaa mukana, se takaa mehevyyden. Valuta pinnalle öljy ja pyörittele tasaisesti.
  2. Mausta kunnolla Poppamies Grill Mix RUB -mausteseoksella. Hiero mausteet lihaan joka puolelle nyt ei kitsastella maun kanssa.
  3. Peitä vuoka tiiviisti foliolla ja paista uunissa 180 asteessa noin 3 tuntia. Liha on valmista, kun se hajoaa haarukalla helposti.
  4. Anna lihan levätä hetki paistamisen jälkeen, ja revi se sitten säikeiksi kahden haarukan avulla. Sekoita revitty liha vuokaan kertyneeseen paistolieneen, jotta kaikki maku tulee talteen.

Kaali-porkkanasalaatti

  1. Sekoita kulhossa kaali, porkkanaraaste, omenaviinietikka ja ripaus suolaa. Puristele käsin niin, että kaali hieman pehmenee.
  2. Lisää Poppamies Sriracha Majoneesi ja sekoita kunnolla. Halutessasi voit lisätä hyppysellisen sokeria tai tilkan limetin mehua makujen tasapainottamiseksi.
  3. Anna salaatin maustua jääkaapissa ainakin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *