Savustettu papupata on mainio lisuke muiden Smokehouse-reseptien kylkeen!
- Hienonna sipulit ja kuullota ne pannulla. Siivuta myös savustettu porsaankylki ohueksi ja paista kevyesti pannulla. Leikkaa kylki noin sentin paksuisiksi paloiksi.
- Huuhtele kidneypavut hyvin. Sekoita kaikki pavut, sipulit, sekä Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseos ja Poppamies Classic BBQ tai Texas BBQ -grillikastike vuoassa. Lisää olut vuokaan ja sekoita.
- Lämmitä savustin 130-150 asteeseen ja laita vuoka savustumaan. Sekoittele silloin tällöin, näin savukin tarttuu paremmin. Valmistus kestää noin 1-2 tuntia. Pata on valmista kun neste on sakeutunut ja haihtunut riittävästi. Voit myös lisätä nestettä jos sitä haihtuu liian nopeasti. Noin tunnin kohdallakypsennystä kannattaa maistaa ja lisätä mausteita tai suolaa tarvittaessa.
- Huomaa kuitenkin, että haudutettavissa ruoissa joissa nestettä haihtuu, maku tiivistyy – älä siis mausta lisää ennenkuin nesteen koostumus on sopiva. Lisämaustamisen jälkeen anna makujen tasaantua noin 15 minuuttia.
Vastaa