Kassler taipuu moneen ja vaikka usein siitä tehdään grillattavia pihvejä tai pulled porkia, sopii se paljon muuhunkin. Tässä paloitellaan kassler, tehdään siihen viiltoja ja upotetaan savustuksen ajaksi sisään valkosipulinkynsiä.
- Poista lihasta ylimääräiset kalvot ja leikkaa kasslerista n. 5-10cm ”kuutioita”. Tarkka muoto ei ole pakollista kunhan on riittävän paksuja jotta valkosipulinkynnet voidaan upottaa sisään.
- Tee veitsenkärjellä syviä viiltoja lihaan ja paina kuorittu valkosipulinkynsi sisälle, yksi tai usempia oman maun mukaan.
- sivele liha kauttaaltaan Poppamies American Classic Yellow sinapilla ja mausta kauttaaltaan Texas Beef RUB -maustesekoituksella.
- Lämmitä savustin n. 120 asteeseen ja kun savuntuotto on alkanut, aseta lihat savustimeen.
- Savusta n. 3-4 tuntia ja se on valmis. Tarjoa sellaisenaan esim. perunasalaatin tai grillikasvisten kanssa. Voit myös siivuttaa lihan ja käyttää kastikkeissa tai vaikka risoton päällä.
Vastaa