Torttutaikinasta taiot Poppamiehen avustuksella makoisia pieniä suupaloja tarjottavaksi ystäville tai nautiskeltavaksi ihan omaksi iloksi. Yhdstä torttutaikinalevystä saat jo pellillisen “napostelutikkuja”. Nappaa tästä reseptistä kaksi eri vaihtoehtoa, miten maustaa napostelutikut: Poppamiehen Wing Sauce Hot -siipikastike ja Poppamiehen Blue Cheese Style dippijauheseos.
- Ota torttutaikinalevyt ajoissa huoneenlämpöön sulamaan.
- Laita uuni päälle 225 asteeseen.
- Kaulitse torttutaikinalevy ohueksi, noin kaksi kertaa isommaksi.
- Levitä torttutaikinalevylle Poppamiehen Wing Sauce Hot -siipikastiketta ja ripottele kastikkeen päälle reilusti parmesaaniraastetta.
- Leikkaa levystä kapeita suikaleita. Laita suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6-7 minuuttia.
- Toinen vaihtoehto on voidella ohueksi kaulitut torttutaikinalevyt sulalla voilla. Ripottele voideltujen levyjen päälle Poppamiehen Blue cheese style -dippijauheseosta ja parmesaaniraastetta. Leikkaa tikuiksi, siirrä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6-7 minuuttia.
Vastaa