Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Smokehouse Reuben – leipien kunkku

Smokehouse Reuben – leipien kunkku

20 min
1

Reuben on leipien kunkku! Autenttinen Reuben tehdään pastramista, mutta brisketistä tehty leipä maistuu vähintään yhtä hyvältä!

Aidosti valmistettua pastramia löydät kaupasta Mattila Bros. “NY Deli Pastrami” -tuotteena.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Brisketin voit helposti valmistaa Poppamiehen brisket-ohjeen mukaisesti.
  2. Paahda kaksi leipää. Pursota leiville Poppamies Smoky Aioli majosta.
  3. Lisää toiselle leivälle hapankaalia. Lämmitä viipaloitu pastrami tai brisket ja sulata päälle emmental juustoa. Asettele pastrami ja juusto vuorotellen hapankaalin päälle.
  4. Kunnon reubenleivässä on kaksi tai useampi kerrosta lihaa ja juustoa!
  5. Asettele päälle vielä hieman pikkelöityjä jalapeno-tillikurkkuja.
  6. Käännä toinen leipä koko komeuden päälle kanneksi, ja nauti sandwichien kuninkaasta!

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *