Poppamiehen Smoky Aioli Majoneesi antaa huiman herkullisen valkosipulisen ja savuisen säväyksen tähän silakkaan!
Marinointiliemi
- 600 g silakkafilettä
- 5 dl vettä
- 1,5 dl väkiviinaetikkaa
- 1 rkl suolaa
Smoky Aioli -majoneesikastike
- Tee silakalle marinointiliemi yhdistämällä vesi, väkiviinaetikka ja suola kulhossa.
- Lisää silakka ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.
- Tee Smoky Aioli majoneesikastike yhdistämällä aineet kulhossa.
- Valuta silakat marinointileimestä ja leikkaa haarukkapaloiksi. Keittiösakset ovat mainio apuväline tähän pilkkomiseen. Lisää silakkapalat majoneesikastikkeeseen.
- Tarjoa Poppamiehen chili-saaristolaisleivällä, koristele roseepippurilla ja tillillä. Nauti!
Vastaa