Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Smoky Burnt End Potatoes

Smoky Burnt End Potatoes

Burnt endistä puhuttaessa viitataan yleensä brisketin point-osasta leikattuihin ja savustettuihin paloihin, mutta Poppamiehellä tehdään ne veikeästi myös perunasta, ja lopputulos yllättää herkullisesti!

Valmistustapa on hyvin samantapainen kuin lihasta tehtynä, mutta tottakai muutamalla poikkeuksella. Käytämme ohjeessa Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta mutta voit omaan makuusi käyttää mitä tahansa rub-maustettamme.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Paloittele kiinteät perunat n. 3 sentin kuution muotoisiksi paloiksi.
  2. Asettele perunat foliovuoan tai muuhun lämmönkestävään vuoan pohjalle – yritä saada perunat mahtumaan niin, että ne eivät ole kerroksittain vuoassa.
  3. Pyörittele perunoita öljyssä ja lisää Sriracha Rub -maustetta joka puolelle perunoita. Lisää vuokaan lämmintä vettä niin, että sitä on maksimissaan puoleenväliin perunoita.
  4. Lämmitä grillisi tai savustimesi 150 asteeseen ja savusta perunoita vuoassa n. 45 minuuttia. Näin perunat kypsyvät ja pysyvät vielä mehevinä, ja niihin tarttuu myös savun maku.
  5. Valuta vesi pois, lisää hieman öljyä ja pyörittele perunat öljyssä. Lisää Rub-maustetta reilusti niin, että sitä on perunakuutioiden jokaisella kyljellä.
  6. Savusta vielä 30-45 minuuttia kunnes maustepinta on paahtunut
  7. Lisää lopuksi reilusti Poppamies Texas BBQ -grillikastiketta ja pyörittele. Tarjoile pikkelöityjen punasipulien ja kurkkujen kera.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *