Tonkatsun rapeuden salaisuus on tuplaleivityksessä, maun salaisuus on Poppamies Shriracha RUB -mausteseoksessa! Poppamiehen tonkatsussa, eli japanilaisessa possuleikkeessä, on Poppamiehen tapaan hieman enemmän asennetta ja makua! Poppamiehen tonkatsu syödään Poppamies Sriracha Majosen kanssa. Näitä kannattaa tehdä kerralla hieman enemmän, ettei nääs lopu kesken!
- 800 g possun ulkofilettä palana
- Poppamies Sriracha RUB -mausteseosta
- 6 munaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl pankojauhoja
- 1 l friteerauksen kestävää öljyä (esim. rypsiöljyä)
Päälle
- Leikkaa possun ulkofileestä sentin paksuisia siivuja, nuiji siivut 3 mm ohuiksi.
- Riko munat syvälle lautaselle, vatkaa rakenne haarukalla hyvin rikki. Laita jauhot toiselle lautaselle ja pankojauhot kolmannelle lautaselle.
- Lämmitä öljy kuumaksi (170 asteseen) wokkipannussa tai muussa laajassa, korkeareunaisessa pannussa. Öljy on valmis kun tiputat siihen leipäpalan ja öljy alkaa kuplimaan leivän pinnalla.
- Levitä leikkeen pintaan tasaisesti Poppamies Sriracha RUB -mausteseosta, kasta se sen jälkeen ensin vehnäjauhoihin, sitten munaan, uudelleen vehnäjauhoihin, vielä kerran munaan ja lopuksi pankojauhoihin.
- Nosta varovasti kuumaan öljyyn. Paista minuutti, käännä ja paista toiseltakin puolelta minuutti. Nosta talouspaperin päälle. Paista näin kaikki leikkeet, yksi kerrallaan.
- Siivuta leikkeet, tarjoile jasmiiniriisin ja Poppamies Sriracha Majosen kanssa. Ripottele päälle hieman silputtua kevätsipulin vartta. Nauti!
Vastaa