Huevos rancheros
Jos pekoni on tunnustetusti ruokamaailman jeesusteippi, niin majoneesi on kyllä vähintään maalarinteippi! Tuo ihanan täyteläinen ja herkullinen makupommi sopii lähes joka paikkaan. Tiesitkö, että majoneesilla voit myös paistaa, kuten tässä ohjeessa? Majoneesi pääsee tässä reseptissä myös munakasmassaa maustamaan ja mehevöittämään. Voit valmistaa joko perinteisen omeletin, jonka täytät valkosipulimajoneesissa paistetuilla perunoilla. Helpompi vaihtoehto on paistella ensinperunat kypsiksi, ja sekoittaa sen jälkeen majoneesilla mehevöitetty munakasmassa perunoiden sekaan pannulle, ja paistaa kypsäksi. Tosi kova majoneesifani tekee tästä triplamajoneesimunakkaan, ja viimeistelee sen vielä Poppamiehen mainiolla majoneesilla.
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Katso lisää saman kategorian reseptejä.
Vastaa