Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Valkosipulinen grillattu halloumi-kasvisvarras

Valkosipulinen grillattu halloumi-kasvisvarras

30 min
4

Halloumijuusto on parhaimmillaan grillattuna ja kylkeen sopii kasvikset valkosipulilla ryyditettyinä. Teemme tässä yksinkertaisen vartaan jossa paprikaa, herkkusieniä ja kesäkurpitsasiivuihin käärittyä halloumijuustoa. Varras maustetaan valelemalla Poppamiehen Garlic RUB-öljyseoksella.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 1 paprika
  • 1 pkt halloumijuustoa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 pkt herkkusieniä
  • 2 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
  • 4 rkl öljyä
  • Varrastikkuja (liota vedessä)
  1. Sekoita 2 rkl Garlic RUB ja 4 rkl öljyä pienessä kupissa.
  2. Halkaise herkkusienet, siivuta halloumijuusto n. 1 sentin paksuisiksi siivuiksi ja leikkaa paprikasta sopivan kokoisia paloja. Siivuta kesäkurpitsasta juustohöylällä pituussuunnassa pitkiä siivuja. Kierrä siivut halloumijuuston ympäri ja pujota vuorotellen kasvisten kanssa varrastikkuihin.
  3. Valele vartaat Garlic RUB-öljyllä. Kuumenna grilli keskilämpöiseksi suoralle tulelle ja grillaa vartaita välillä käännellen kunnes niissä on sopiva väri ja kasvikset hieman pehmenneet. Tähän menee arviolta 7-10 minuuttia,  valele lopuksi vielä kevyesti Garlic RUB-öljyllä.
  4. Tarjoile kesäisen salaatin kera!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *