Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen maissiribsit eli corn ribs

Poppamiehen maissiribsit eli corn ribs

2
20

Poppamies SPG RUB -mausteseosta, rapsakka pinta ja reilusti maustevoita. Maissiribsit on simppeli mutta näyttävä lisuke, joka toimii erittäin hyvin Poppamies Sriracha Majonen kyljessä.

Ainesosat

Työvaiheet

Perinteiset BBQ-maissiribsit

Maustevoi

Tarjoiluun

  1. Tee ensimmäisenä maustevoi, jotta se ehtii maustua hetken. Tee maustevoi sekoittamalla pehmeään voihin muut ainekset. Laita jääkaappiin odottamaan.
  2. Maissiribsejä varten leikkaa maissit pitkittäin neljään tai kuuteen osaan. Ole todella varovainen maissin leikkauksen kanssa. Valitse jykevä ja terävä veitsi, millä leikkaat maissit. Maissintähkän keskus on kova ja puumainen, joten veitsi lipeää helposti.
  3. Sekoita Poppamiehen SPG RUB öljyyn ja sudi seos maissin pintaan. Grillaa maissiribsejä suoralla tulella 180-230 asteessa niin, että saat maissiin hyvän värin.
  4. Voit käyttää esikypsennettyjä maisseja, jolloin grillausaika on lyhyempi (5-10 minuuttia) tai keittää tuoreet maissit ensin vedessä ennen grillausta. Maissi kypsyy grillissä myös ilman esikypsennystä, varaa tällöin aikaa vähän enemmän noin 15-25 minuuttia grillin lämmöstä riippuen. Voit kypsentää maissit myös uunissa 225 asteessa.
  5. Raaka maissi “käyristyy” hieman paremmin kuin esikypsennetty. Tarjoile maissit maustevoin ja Poppamiehen Sriracha Majonen -majoneesin kanssa!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *