Poppamiehen munakoisot grillataan puolikkaina ja niihin paahdetaan ihana mausteinen pinta, joka kruunataan Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastikkeella. Rapeutta ja proteiinia annokseen tuovat rapeaksi paahdetut kikherneet (joita voi tehdä naposteltavaksi muutenkin!). Nauti tästä herkusta vegegrillimenun päätähtenä tai lisukkeena grilliaterialle!
- Tee ensin paahdetut kikherneet. Huuhtele ja kuivaa kikherneet.
- Poista halutessasi kikherneiden irtoavat kuoret. Laita kikherneet kulhoon, jonne lisäät Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta, maissitärkkelystä sekä ruokaöljyä.
- Sekoita niin, että kikherneet maustuvat tasaisesti.
- Levitä kikherneet uunipellille leivinpaperille tasaisesti ja nosta 200 asteiseen uuniin. Paahda noin 45 minuuttia. Kääntele kikherneitä pari kertaa paahtamisen aikana.
- Halkaise munakoiso pitkittäin. Tee munakoisoon veitsellä ruudukko, jotta mausteet ja öljy pääsevät hyvin munakoison sisälle.
- Rouhi leikkauspintaan suolaa ja “itketä” munakoisoja hetki. Kuivaa leikkuupinta talouspaperilla.
- Kaada leikkuupintaan reilusti ruokaöljyä ja levitä öljy tasaisesti munakoisoon leikattuihin koloihin.
- Ripottele leikkauspintaan Poppamies One For All RUB -mausteseosta ja rouhi pintaan suolaa. Anna hetki levätä ennen grillausta.
- Kuumenna grilli keskilämmölle ja laita munakoisot grilliin ensin suoralle tulelle leikkuupinta alaspäin. Paahda hiilloksella, että saat munakoisoon hyvän värin. Siirrä munakoisot epäsuoralle lämmölle leikkuupinta ylöspäin.
- Valele leikkauspintaan Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta ja anna paahtua ja grillaantua niin, että munakoiso kypsyy ja on pehmeää.
- Nosta munakoiso tarjolle. Tee raidat munakoisolle Poppamiehen Smoky Aioli majosta ja hienonna päälle lehtipersiljaa.
- Lisää päälle paahdettuja kikherneitä ja nauti!
Vastaa