Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Poppamiehen valkosipuliset hyrskypotut

Poppamiehen valkosipuliset hyrskypotut

20 min
4

Hyrsky-, mysrky- tai hölskytysperunat. Aivan sama, mutta Poppamiehen Garlic RUB -mausteseoksella nostat nämä mahtavat kesän uudet perunat sille kuuluisalle nextille levelille.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 1 kg uutta perunaa
  • kourallinen tilliä
  • kourallinen ruohosipulia
  • 1 varhaissipuli varsineen
  • 1 dl smetanaa
  • 50 g voita
  • 1-2 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
  • suolaa
  1. Keitä perunat kunnolla kypsäksi. Valuta pois keitinvesi.
  2. Silppua tilli, ruohosipuli ja sipuli, sekä sen varsi, lisää kattilaan perunoiden päälle kaikki aineet.
  3. Nosta vielä lämpimälle levylle hetkeksi, jotta voi sulaa joukkoon.
  4. Laita kattilan päälle kansi ja ravistele kattilaa kunnolla niin, että perunat murskaantuvat ja kaikki aineet sekoittuvat kunnolla.
  5. Anna seistä vielä viitisen minuuttia, jotta Poppamies Garlic RUB -mausteseos ”aukeaa”.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *