Hyrsky-, mysrky- tai hölskytysperunat. Aivan sama, mutta Poppamiehen Garlic RUB -mausteseoksella nostat nämä mahtavat kesän uudet perunat sille kuuluisalle nextille levelille.
- 1 kg uutta perunaa
- kourallinen tilliä
- kourallinen ruohosipulia
- 1 varhaissipuli varsineen
- 1 dl smetanaa
- 50 g voita
- 1-2 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
- suolaa
- Keitä perunat kunnolla kypsäksi. Valuta pois keitinvesi.
- Silppua tilli, ruohosipuli ja sipuli, sekä sen varsi, lisää kattilaan perunoiden päälle kaikki aineet.
- Nosta vielä lämpimälle levylle hetkeksi, jotta voi sulaa joukkoon.
- Laita kattilan päälle kansi ja ravistele kattilaa kunnolla niin, että perunat murskaantuvat ja kaikki aineet sekoittuvat kunnolla.
- Anna seistä vielä viitisen minuuttia, jotta Poppamies Garlic RUB -mausteseos ”aukeaa”.
Vastaa