Etusivu / Slow Food

Slow Food

Hyvä ruoka ei aina synny kiireessä vaan joskus paras maku vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja rakkautta lajiin. Poppamiehen Slow food -reseptit ovat oodi pitkään kypsyville lihoille, syvän maun kerrostumille ja keittiössä, grillin tai savustimen äärellä vietetyille rauhallisille hetkille.

Täältä löydät reseptejä, joissa ajan mitta ei ole vihollinen, vaan paras mauste. Olitpa savustamassa porsasta, hauduttamassa ribsejä uunissa tai rakentamassa täydellistä pataruokaa kylmään syyspäivään, nämä ohjeet opastavat sinut kohti mehevää lopputulosta.

Slow food ruuanlaitossa tärkeintä ei ole vauhti, vaan se, että jokainen haarukallinen kertoo tarinan. Laita liha tulille, ota hyvä juoma käteen ja anna ajan tehdä tehtävänsä, Poppamies huolehtii mausta.

Jos sinua kiinnostaa lukea tarkemmin Slow food -ruuanlaiton teknisestä puolesta meiltä löytyy kattava Slow food -artikkeli.