Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Smoked Bacon Burger

Smoked Bacon Burger

2,5 h
2

Pekonista ja naudan jauhelihasta tehty pihvi luo pohjan Smoked Bacon Burgerille!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Aseta pekonit sellaisenaan nippuna paketista grilliin ja savusta 125 asteessa n. kaksi tuntia. Pilko savustetut pekonit pieneksi silpuksi ja sekoita jauhelihan ja 1.5 rkl One for All RUB -ilman lisättyä suolaa -mausteseoksen kanssa. Muotoile 2-3 pihviksi.
  2. Grillaa pihvejä suoralla tulella n. 2-3 minuuttia per puoli 150 asteessa. Kääntämisen jälkeen aseta Cheddar-juusto viipaleita pihvien päälle sulamaan.
  3. Pursottele hampurilaissämpylän pohjaan Mango & Habanero majosta ja kanteen Classic BBQ -grillikastiketta. Lado pohjalle tomaatit, punasipuliviipaleet ja salaatti. Lyö pihvi burgeriin ja kansi päälle.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *