Pekonista ja naudan jauhelihasta tehty pihvi luo pohjan Smoked Bacon Burgerille!
- Aseta pekonit sellaisenaan nippuna paketista grilliin ja savusta 125 asteessa n. kaksi tuntia. Pilko savustetut pekonit pieneksi silpuksi ja sekoita jauhelihan ja 1.5 rkl One for All RUB -ilman lisättyä suolaa -mausteseoksen kanssa. Muotoile 2-3 pihviksi.
- Grillaa pihvejä suoralla tulella n. 2-3 minuuttia per puoli 150 asteessa. Kääntämisen jälkeen aseta Cheddar-juusto viipaleita pihvien päälle sulamaan.
- Pursottele hampurilaissämpylän pohjaan Mango & Habanero majosta ja kanteen Classic BBQ -grillikastiketta. Lado pohjalle tomaatit, punasipuliviipaleet ja salaatti. Lyö pihvi burgeriin ja kansi päälle.
Vastaa