Nyt on kova! Nyhtöbanskua! Ja siitä burgeri! Nyhtöbanaani tehdään banaanin kuorista. Kyllä, banaanin kuorista! Niitä on käytetty muualla maailmassa ruoaksi kautta aikojen, ja nyt sitten mekin tehdään niistä bursaa.
- Huuhtaise banaanit ja kuori ne (käytä mielellään luomubanaania). Rapsuttele valkoinen sisus kuorien sisäpinnoilta pois ruokalusikalla. Vedä sen jälkeen haarukan piikeillä voimakkaasti kuori pituussuunnassaan säikeiksi. Irrota säikeet vielä toisistaan.
- Laita kuumalle pannulle öljy ja banaanisäikeet, lisää Poppamies One for All RUB -mausteseosta. Paistele viitisen minuuttia. Lisää vettä pannulle ruokalusikallinen kerrallaan, mikäli banaani kuivuu liikaa. Lisää Poppamies Cherry & Cola BBQ Sauce ja jatka paistelemista minuutti – pari, kunnes banaanissa on haluamasi purutuntuma.
- Tämänhän voit tehdä myös grillillä, grillin kestävällä pannulla tai alumiinivuoassa.
- Hiero suola punakaaliin. Vaivaa kaalia käsin, niin, että se lähtee mehustumaan. Lisää Majonen ja sekoita tasaiseksi.
- Kasaa sämpylän väliin nyhtöbansku pohjalle ja punakaali-coleslaw päälle. Vegaaninen hampurilainen on valmis. Anna mennä!
Vastaa