Nämä kukkakaali ”siivet” sopii niin grillibileissä vaihtoehtona kasvissyöjille, kuin hitokseen hyvänä lisukkeena vaikka grillatun kanan tai muun lihan kylkeen! Uuden sadon kukkakaali toimii niin maultaan kuin kypsymiseltäänkin parhaiten tässä reseptissä. Jos kuitenkin käytät isomapaa ”talvikukkakaalia” niin höyrytä tai mikrota kukkista muutama minuutti ennen grillausta.
- Esilämmitä grilli noin 180 asteeseen. Irrota kukkakaalin nuput ja laita ne kulhoon.
- Valuta päälle oliiviöljy ja Poppamies Sriracha RUB -mausteseos. Kääntele niin, että öljyä ja rubia on tasaisesti kukkakaalin kaikilla pinnoille. Mausteiden määrä on arvio, tarvittava määrä riippuu kukkakaalin koosta.
- Grillaile käännellen kymmenisen minuuttia, nosta kukkakaalit takaisin kulhoon.
- Valuta päälle Poppamies Smoky Hickory BBQ Sauce ja kääntele kastike kukkakaalin kaikille pinnoille.
- Nosta palat takaisin grilliin ja grillaa vielä kastikkeen kanssa noin 10 minuuttia.
- Vaihtoehtoisesti Poppamiehen siipikastikeella: Kaada kuumat siivet kulhoon ja lisää n. 1dl valitsemaasi siipikastiketta / 16 kpl siipiä ja sekoita tai ravistele siipiä siten, että kastike tarttuu siipiin kiinni kauttaaltaan.
Vastaa