Tämä ei ole perus grillilohi. Poppamies Piri Piri -maustekastike tuo tulisen sävyn ja suolaus tekee pinnasta täydellisen. Tarjoa vihreän kanssa tai vedä sellaisenaan.
- Esilämmitä grilli 180 asteeseen.
- Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa noin 30 minuutin ajan.
- Sivele lohipaloille Poppamies The Sauce – Piri Piriä.
- Aseta lohet nahkapuoli alaspäin grilliin suoralle lämmölle. Grillaa lohipaloja kääntämättä noin 10 minuuttia, riippuen lohen paksuudesta. Jos haluat pelata varman päälle lohen kypsyyden kanssa, aseta lämpömittari lohen paksuimpaan osaan ja grillaa 52 asteeseen.
- Asettele valmiit lohipalat lautaselle Silmusalaatti Alfalfan kanssa ja nauti!
Vastaa