Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Louisiana Chicken Grillistä

Louisiana Chicken Grillistä

3 h
6

Grillaaminen on kiireetöntä puuhaa ja yksi bravuureista on monelle kokonainen broileri. Valmistus ei eroa laajalti tunnetusta ”beer can chickenistä” muutoin kun olen itse sitä mieltä, että broileri kypsyy tasaisemmin ilman tölkkiä. Tarvittavan kosteuden saa asettamalla vesiastian grilliin tai savustimeen, se pitää ilmankosteuden korkeampana. Maustamiseen käytämme Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta, joka on cajun-henkeen tehty makeuttamaton mausteseos joka sopii kanan lisäksi myös mereneläville.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Ennen maustamista valelen broilerin kevyesti voisulalla joka tuo makua ja auttaa rapean pinnan muodostumiseen.
  2. Kostuta broilerin pinta kevyesti voisulalla tai öljyllä ja taputtele kauttaaltaan Louisiana Chicken RUB:lla.
  3. Valmista grillissä epäsuoralla tulella tai uunissa 150 asteessa n. 1,5-2 tuntia tai kunnes sisälämpö on n. 70-73 astetta paksuimmasta kohdasta.
  4. Kypsennyksen aikana valele vielä kerran voisulalla.
  5. Savustamalla kypsennys 125 asteessa n. 2,5-3 tuntia.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *