Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Savustettu BBQ-pekoni-papupata

Savustettu BBQ-pekoni-papupata

3 h
4

Savustettu papupata on mainio lisuke muiden Smokehouse-reseptien kylkeen!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Hienonna sipulit ja kuullota ne pannulla. Siivuta myös savustettu porsaankylki ohueksi ja paista kevyesti pannulla. Leikkaa kylki noin sentin paksuisiksi paloiksi.
  2. Huuhtele kidneypavut hyvin. Sekoita kaikki pavut, sipulit, sekä Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseos ja Poppamies Classic BBQ tai Texas BBQ -grillikastike vuoassa. Lisää olut vuokaan ja sekoita.
  3. Lämmitä savustin 130-150 asteeseen ja laita vuoka savustumaan. Sekoittele silloin tällöin, näin savukin tarttuu paremmin. Valmistus kestää noin 1-2 tuntia. Pata on valmista kun neste on sakeutunut ja haihtunut riittävästi. Voit myös lisätä nestettä jos sitä haihtuu liian nopeasti. Noin tunnin kohdallakypsennystä kannattaa maistaa ja lisätä mausteita tai suolaa tarvittaessa.
  4. Huomaa kuitenkin, että haudutettavissa ruoissa joissa nestettä haihtuu, maku tiivistyy – älä siis mausta lisää ennenkuin nesteen koostumus on sopiva. Lisämaustamisen jälkeen anna makujen tasaantua noin 15 minuuttia.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *