Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen lohi-munakasrulla

Poppamiehen lohi-munakasrulla

30 min
2

Ainesosat

Työvaiheet

Munakasrulla

Täyte

  • 400 g lämminsavulohta
  • 1,5 dl Poppamies Garlic Majosta
  • 1 vihreä omena pieneksi kuutioituna
  • 2 maustekurkkua pieneksi kuutioituna
  • Tilliä pieneksi silputtuna

Munakasrulla

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Silppua ruohosipuli pieneksi. Sekoita leivinjauhot vehnäjauhoihin. Lisää kaikki aineet muniin vatkaten kunnolla, ettei vehnäjauhot jää paakkuuntuneiksi. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniista ruskistunut.
  3. Tee sillä välin täyte.

Täyte

  1. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
  2. Kumoa munakas toisen leivinpaperin päälle (käytä apuna toista peltiä, jonka kanssa kippaat munakkaan ylösalaisin). Jäähdytä.
  3. Levitä täyte jäähtyneelle munakkaalle tasaisesti, rullaa rullaksi.
  4. Tee leivinpaperista tiivis paketti rullalle ja laita rulla jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi.
  5. Tarjoa vihreän salaatin ja Paladin Granaattiomenavinegreten kanssa.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *