Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Härkis-tacot ja Ananassalsa

Härkis-tacot ja Ananassalsa

30 min
2-4

Härkis sopii mainiosti tacoihin, kunhan niihin paistaa tai grillaa rapsakan pinnan ja maustaa sopivasti Poppamiehen tyyliin.

Ainesosat

Työvaiheet

Härkis-taco

Ananassalsa

  • 1/2 ananas kuutioina
  • 1 kpl punasipuli hienonnettuna
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 2 rkl Poppamies Caribbean -chilikastiketta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 kourallinen silputtua korianteria
  • 2 limen mehu + toisesta kuoren vihreä osa raastettuna

Maustettu ranskankerma

  • 1 prk (n. 200g) ranskankermaa
  • 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • 1 tl ruokosokeria (valinnainen)
  1. Kuutioi kulhoon ananas, punasipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut.
  2. Lisää 1 rkl ruokosokeria, 1/2 tl suolaa ja 2 rkl Caribbean -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
  3. Sekoita kulhoon ranskankerma, Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan.
  4. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
  5. Kuumenna pannu tai parila laita siihen nokare voita tai tilkka öljyä.
  6. Lisää Härkis-suikaleet ja 1 rkl Poppamies One For All RUB -mausteseosta. Paista kunnes pinta rapeutuu.
  7. Kokoa tacot pienen tortillalätyn päälle, Härkis, ananassalsa ja maustettu ranskankerma. Nauti!

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *