Härkis sopii mainiosti tacoihin, kunhan niihin paistaa tai grillaa rapsakan pinnan ja maustaa sopivasti Poppamiehen tyyliin.
Härkis-taco
Ananassalsa
- 1/2 ananas kuutioina
- 1 kpl punasipuli hienonnettuna
- 1 rkl ruokosokeria
- 2 rkl Poppamies Caribbean -chilikastiketta
- 1/2 tl suolaa
- 1 kourallinen silputtua korianteria
- 2 limen mehu + toisesta kuoren vihreä osa raastettuna
Maustettu ranskankerma
- 1 prk (n. 200g) ranskankermaa
- 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta
- 1 limen mehu ja kuori raastettuna
- 1 tl ruokosokeria (valinnainen)
- Kuutioi kulhoon ananas, punasipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut.
- Lisää 1 rkl ruokosokeria, 1/2 tl suolaa ja 2 rkl Caribbean -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
- Sekoita kulhoon ranskankerma, Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan.
- Laita myös jääkaappiin maustumaan.
- Kuumenna pannu tai parila laita siihen nokare voita tai tilkka öljyä.
- Lisää Härkis-suikaleet ja 1 rkl Poppamies One For All RUB -mausteseosta. Paista kunnes pinta rapeutuu.
- Kokoa tacot pienen tortillalätyn päälle, Härkis, ananassalsa ja maustettu ranskankerma. Nauti!
Vastaa