Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen papupihvit valkosipuli-kermaviilikastikkeella

Poppamiehen papupihvit valkosipuli-kermaviilikastikkeella

15 min
1-2

Poppamiehen papupihvit on täynnänsä makuja ja tietty Poppamiesmäistä pikku potkua!

Ainesosat

Työvaiheet

  • 1 prk mustapapuja
  • 100 g fetaa
  • 1/2 punasipuli
  • 1 dl kivettömiä kalamata oliiveja
  • 1 dl korppujauhoja (tai gluteenittomia korppujauhoja)
  • 3/4 dl Poppamies Rocoto

Valkosipulinen kermaviilikastike

  1. Tee ensin kermaviilikastike. Sekoita aineet keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään siksi aikaa, kunnes muu ruoka on valmista.
  2. Silppua punasipuli pieneksi. Murustele feta. Laita kaikki aineet leikkuriin ja pyöräytä pulssitoiminnolla kymmenisen kertaa, jotta kaikki aineet sekoittuvat juuri ja juuri, ja massa jää karkeaksi.
  3. Mikäli sinulla ei ole leikkuria käytössäsi, muussaa pavut haarukalla, leikkaa sipulin lisäksi oliivit pieniksi, murustele feta ja sekoita kaikki aineet tasaisesti yhteen.
  4. Muotoile kuusi pihviä ja paista keskilämmöllä viitisen minuuttia per puoli.
  5. Tarjoile raikkaan tomaatti-sipulisalaatin ja valkosipulisen kastikkeen kanssa!

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *