Poppamiehen papupihvit on täynnänsä makuja ja tietty Poppamiesmäistä pikku potkua!
- 1 prk mustapapuja
- 100 g fetaa
- 1/2 punasipuli
- 1 dl kivettömiä kalamata oliiveja
- 1 dl korppujauhoja (tai gluteenittomia korppujauhoja)
- 3/4 dl Poppamies Rocoto
Valkosipulinen kermaviilikastike
- Tee ensin kermaviilikastike. Sekoita aineet keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään siksi aikaa, kunnes muu ruoka on valmista.
- Silppua punasipuli pieneksi. Murustele feta. Laita kaikki aineet leikkuriin ja pyöräytä pulssitoiminnolla kymmenisen kertaa, jotta kaikki aineet sekoittuvat juuri ja juuri, ja massa jää karkeaksi.
- Mikäli sinulla ei ole leikkuria käytössäsi, muussaa pavut haarukalla, leikkaa sipulin lisäksi oliivit pieniksi, murustele feta ja sekoita kaikki aineet tasaisesti yhteen.
- Muotoile kuusi pihviä ja paista keskilämmöllä viitisen minuuttia per puoli.
- Tarjoile raikkaan tomaatti-sipulisalaatin ja valkosipulisen kastikkeen kanssa!
Vastaa