Ceviche on raikas meksikolainen kalaruoka, jossa kala raakakypsennetään chilillä ja limellä. Poppamiehen versiossa Caribbean-chilikastike antaa hedelmäisen maun mukavalla tulisuudella!
- vaaleaa leipää
- 2 filettä ruodotonta kalaa (siika, kuha)
- 1 lime
- 3 rkl Poppamies Caribbean -chilikastiketta
- 1 kurkku
- 1 punasipuli
- 1/2 pnt korianteria
- sokeria
- suolaa ja pippuria
- Raasta limen kuori ja purista puolet limen mehusta kalojen päälle. Ripottele pintaan sokeria, suolaa ja pippuria. Nosta fileet kylmään graavaantumaan vähintään pariksi tunniksi.
- Kuutioi kurkku ja punasipuli, sekä silppua korianteri. Pilko kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua.
- Tarjoile ceviche leivän ja tuorejuuston kera alkupalana, tai tacojen täytteenä.
Vastaa