2 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Poppamies One for All Rubia
2,5 dl (meksikolaista) olutta
1 tl Poppamies Habanero -chilikastiketta
- 400 g kuhafilettä
- pehmeitä tacokuoria
- ruokaöljyä friteeraukseen
- tuoretta korianteria
- lime-creme fraichea
Friiteraustaikina
- Leikkaa kuhafileet ensin pitkittäin kahdeksi suikaleeksi ja sitten suikaleet puoliksi niin, että saat fileestä neljä pitkulaista palaa. Ripottele hieman suolaa kalapaloille.
- Tee friteeraustaikina. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää olut ja Poppamies Habanero-chilikastike vatkaten seokseen. Vatkaa kunnes taikina on tasaista.
- Kasta kalapalat friteeraustaikinaan ja laske varovasti kuumaan öljyyn. Friteeraa muutama pala kerrallaan, muutaman minuutin ajan per puoli, kunnes palat ovat kullanruskeita.
Vastaa