Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen possun namunopat

Poppamiehen possun namunopat

3,5 h
2-4

Possun kylkeä suupaloina hitaassa savussa, pintaan vielä kunnon karamellit Poppamiehen Smoky Apple BBQ -grillikastikkeella. Maistuu!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Lämmitä grilli 125 asteeseen epäsuoralle lämmölle, aseta 3 omenasavupalaa hiilille.
  2. Kuutioi kylki noin 3 x 3 cm paloiksi, hiero pintaan Poppamies One for All RUB -mausteseos. Aseta palat grilliritilälle epäsuoraan lämpöön 3 tunniksi.
  3. Nosta nyt palat grillinkestävään vuokaan, kierittele palat Poppamies Smoky Apple BBQ -grillikastikkeella (noin 1/3 osa pulloa) ja peitä vuoka foliolla. Aseta takaisin grilliin vielä 1,5 tunniksi.
  4. Ota palat pois vuuasta, sivele pinnat vielä Poppamies Smoky Apple BBQ kastikkeella ja aseta takaisin grilliin ilman vuokaa. Anna hautua vielä puoli tuntia.
  5. Tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *