Huevos rancheros
Ragu on Italiasta lähtöisin oleva lihakastike jota tarjotaan usein pastan kera. Sydämenä sykkii monesti punaviini sekä chilisuklaa ja teimmekin tästä herkusta Poppamiehen loitsuin viritetyn version enemmän lihapatana kuin kastikkeena. Ikäänkuin Italian versio chili con carnesta niinkuin otsikossa tapaillaan. Patana sopii myös alkuperästään huolimatta hienosti tacoille tai burritoihin.
Vaikka reseptissä onkin vino pino erilaisia ainesosia niin voit helposti muokata sitä sopivaksi omaan makuun. Voit nimittäin käyttää mukana niitä kasviksia tai juureksia jotka omaan makuun parhaiten sopivat, eli ei ole pakko käyttää välttämättä juuri näitä reseptissä mainittuja.
Muutama asia kuitenkin on joissa ei tule tinkiä ja ne ovat chili, punaviini, suklaa sekä haudutusaika. Ragua ei voi tehdä pikaruokana, se vaan ei yksinkertaisesti toimi. Kuten moni pataruoka niin tämäkin maistuu vieläkin paremmalta seuraavina päivinä ja kannattaakin tehdä isompi setti kerralla. Voit käyttää myös mitä tahansa suosikki Poppamies-chilikastikettasi tai tuoreita chilejä.
Pitkään haudutettua ruokaa tulee yleensä tehtyä isommalle porukalle. Tämä resepti on 8 hengelle. Voit pienentää reseptiä esim jakamalla ainesosat puoleen.
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Katso lisää saman kategorian reseptejä.
Vastaa