Tämä salaatti ei ole mikään kevyen lounaan harmaa versio. Tässä on grillimaustettua kanaa, rapsakkaa pekonia, parmesaania ja tulista makeutta Poppamies Mango & Habanero majosesta. Pastaa just sopivasti, vihreää tuomaan raikkautta – ja kaikki sekoitettuna kulhoon kuin suoraan kesäkeittiöstä. Täyttävä, maukas ja pirullisen koukuttava.
- Keitä fusilli al denteksi suolatussa vedessä. Huuhdo nopeasti kylmällä vedellä, jotta pasta jää miellyttävän viileäksi ja ei lämmitä salaattia.
- Mausta rintafileet reilulla määrällä Poppamies Grill Mix RUB -mausteseosta. Paista pannulla öljytilkassa noin 4–5 minuuttia per puoli, kunnes pinta saa kauniin värin ja kana on täysin kypsä. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi.
- Paista pekonit pannulla. Paistettaessa aloita kylmältä pannulta ja paista keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapeaa. Valuta talouspaperin päälle ja leikkaa paloiksi.
- Lisää kulhoon pasta, kana, pekoni, silputtu pinaatti ja parmesan. Lisää Poppamies Mango & Habanero Majonen ja sekoita kunnolla.
- Voit halutessasi lisätä päälle vielä extra parmesaania tai vähän majoneesia näyttävyyden vuoksi.
Vastaa