Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Tulinen fusillisalaatti

Tulinen fusillisalaatti

30 min
2

Tämä salaatti ei ole mikään kevyen lounaan harmaa versio. Tässä on grillimaustettua kanaa, rapsakkaa pekonia, parmesaania ja tulista makeutta Poppamies Mango & Habanero majosesta. Pastaa just sopivasti, vihreää tuomaan raikkautta – ja kaikki sekoitettuna kulhoon kuin suoraan kesäkeittiöstä. Täyttävä, maukas ja pirullisen koukuttava.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Keitä fusilli al denteksi suolatussa vedessä. Huuhdo nopeasti kylmällä vedellä, jotta pasta jää miellyttävän viileäksi ja ei lämmitä salaattia.
  2. Mausta rintafileet reilulla määrällä Poppamies Grill Mix RUB -mausteseosta. Paista pannulla öljytilkassa noin 4–5 minuuttia per puoli, kunnes pinta saa kauniin värin ja kana on täysin kypsä. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi.
  3. Paista pekonit pannulla. Paistettaessa aloita kylmältä pannulta ja paista keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapeaa. Valuta talouspaperin päälle ja leikkaa paloiksi.
  4. Lisää kulhoon pasta, kana, pekoni, silputtu pinaatti ja parmesan. Lisää Poppamies Mango & Habanero Majonen ja sekoita kunnolla.
  5. Voit halutessasi lisätä päälle vielä extra parmesaania tai vähän majoneesia näyttävyyden vuoksi.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *