Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Grillatut kanan reisipalat

Grillatut kanan reisipalat

20 min
2

Rehellistä broileria, Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta ja Poppamies Classic BBQ -kastiketta. Mehevä pinta, reilu maku ja simppeli toteutus – ei turhia kommervenkkejä.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Hiero broilerien pintaan öljy ja Poppamies Louisiana Cajun RUB. Anna maustua hetki huoneenlämmössä.
  2. Lämmitä grilli (tai uuni) n. 150 asteiseksi epäsuoralle tulelle, eli koipireidet eivät tule suoraan hiilien päälle
  3. Grillaa reisipaloja epäsuoralla tulella n. 1,5 tuntia.
  4. Sivele pintaan Poppamies Classic BBQ No Added Sugar ja paista vielä muutama minuutti, jotta kastike karamelisoituu.
  5. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile heti – toimii täydellisesti myös osana isompaa grillisettiä.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *