Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Osterivinokasvartaat

Osterivinokasvartaat

20 min
2

Kun osterivinokkaat pannaan vartaisiin, maustetaan kunnolla ja viimeistellään Poppamies Cherry Cola BBQ -kastikkeella, syntyy kasvisannos joka ei jää taka-alalle. Rapeaksi paistuva pinta, paahteinen kastike ja pinnalle ripaus seesamia – täydellinen lisuke, alkupala tai vaikka grillimenun kasviskunkku.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Revi osterivinokkaat suurin piirtein samankokoisiksi paloiksi. Mausta ne Poppamies Shashlik & Kebab RUB -mausteseoksella ja pujota varrastikkuihin.
  2. Kuumenna pannu ja lisää öljy. Paista vartaita kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli, kunnes sienet saavat kunnolla väriä.
  3. Viimeisen minuutin aikana sudi päälle Poppamies Cherry & Cola BBQ -kastike. Anna kastikkeen karamellisoitua pintaan.
  4. Nosta vartaiden päälle seesaminsiemeniä ja silputtua persiljaa. Tarjoile heti.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *