Tämän parempaa Fried Chickenia ei löydy edes Kentuckysta!
Fried chicken
Blue Cheese dip
Garlic RUB dip
Wing Sauce dip
Fried chicken
- Upota broilerin luuttomat reisipalat kirnupiimään vähintään kuudeksi tunniksi, mielellään yön yli.
- Sekoita 4 osaa vehnäjauhoja, 1 osa korppujauhoja, 2 osaa Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta ja 1 osa Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseosta keskenään kulhossa.
- Pyörittele kananpalat huolellisesti jauho-mausteseoksessa niin, että seosta on varmasti riittävästi ympäri kanaa.
- Laita reisipalat rasvakeittimeen, ja keitä n. 9 minuuttia 180° öljyssä.
- Anna kanojen vetäytyä n. 5 minuuttia ritilän päällä niin että ylimääräinen rasva valuu pois. Nauti erilaisten dippien kera!
Dipit
- Blue Cheese dip: Sekoita puoli pussia Blue Cheese Style Dipmix -jauhetta yhteen kermaviilipurkkiin ja anna maustua viileässä.
- Garlic RUB dip: Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tunnin tai jopa yön yli.
- Wing Sauce dip: Kaada kerros kermaviiliä dippikippoon ja kerros siipikastiketta päälle. Älä sekoita, ainekset sekoittuvat kyllä dipatessa!
Vastaa