Tsatsiki sopii loistavasti lihavartaiden, kana-gyrosten tai yleensä grilliruokien kaveriksi. Hyvää myös dippinä kasviksille tai finger foodille.
- 1 prk (300g) Kreikkalaista jugurttia
- 1 kurkku
- 1 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
- 1 kourallinen mintunlehtiä
- 1 rkl sokeria (valinnainen)
- 2 limeä tai yksi sitruuna
- Raasta kurkku kulhoon ja kevyesti purista ylimääräinen neste pois, älä kuitenkaan kaada sitä viemäriin vaan lasiin ja saat itsellesi terveellisen ja raikkaan juoman lisäämällä vähän vettä tai soodaa.
- Raasta myös yhdestä limestä tai sitruunasta kuori (ei valkoista osaa) ja purista kahden limen tai yhden sitruunan mehu kurkun joukkoon.
- Lisää purkillinen (300g) Kreikkalaista jugurttia ja sekoita. Lisää joukkoon 1 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta ja 1 rkl sokeria.
- Hienonna kourallinen tuoreita mintunlehtiä ja sekoita huolellisesti. Laita jääkaappiin maustumaan ja tarjoile ruoan kanssa.
Vastaa