Etusivu / Reseptit / Dipit ja kastikkeet / Meksikolainen papumuhennos

Meksikolainen papumuhennos

40 min
4

Meksikolainen papumuhennos (frijoles refritos) on yksinkertaisimmillaan murskattuja ja paistettuja kypsiä papuja. Alkuperältään nimellä tarkoitetaan papujen uudelleen paistamista, mutta tästäkin on tietenkin tehty erilaisia versioita eri ruokia varten. Esittelemme tässä omamme ja voimmekin iloksemme todeta, että rock’n roll asuu tässä reseptissä vahvasti 🙂

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Hienonna sipulit pieneen kattilaan ja kuullota tilkassa öljyä pari minuuttia. Valuta ja huuhtele pavut, lisää kattilaan ja anna niiden lämmitä. Hienonna tällä aikaa jalapenoviipaleet ja lisää viipaleisiin Poppamies Habanero -chilikastiketta. Lisää ne kattilaan, lisää myös öljyä 1-2 rkl.
  2. ”Muussaa” pavut kattilassa käyttäen paistilastaa tai perunanuijaa. Lisää loput mausteet ja kääntele muhennosta hetki, minuutti riittää. Valmis!
  3. Tarjoile sellaisenaan burriton tai tacojen täytteeksi. Voit myös sekoittaa vaikka pilaf-riisin  tai maustetun broilerin kanssa.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *