Etusivu / Reseptit / Dipit ja kastikkeet / Savupekonihillo

Savupekonihillo

20 min
2

Poppamiehen savupekonihillo on mielettömän kova lisäke kesän grillikattauksiin! Hillo on helppo valmistaa grillissä samalla kun vieressä tirisevät esimerkiksi grillikasvikset.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Leikkaa sipulit paksuiksi kiekoiksi. Grillaa pekoni ja sipulit suoralla tulella.
  2. Aseta pekoni talouspaperin päälle jäähtymään.
  3. Hienonna sipulit ja pekoni ja sekoita ne valurauta-astiassa mausteiden ja kastikkeiden kanssa.
  4. Kuumenna hilloa grillissä n. 10 minuuttia samalla sekottaen.
  5. Tarjoile esimerkiksi grillikasvisten kanssa!

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *