Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Ulkofilepihvi makurasvalla

Ulkofilepihvi makurasvalla

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Aloita hieromalla rubia pihvin pintaan, mutta vältä mausteen menemistä rasvalle.
  2. Laita pannulle pihvi rasvapuoli alaspäin eli joudut hiukan auttamaan pihdeillä jotta pihvi pysyy pystyssä.
  3. Laita pannu lämpenemään ja pihvissä oleva makurasva pitäisi alkaa sulamaan.
  4. Kun rasva on kunnolla sulanut, nosta hiukan lämpöä ja paista pihviä lihapuolilta n. 2 min per puoli jonka jälkeen nosta pihvi vetäytymään.
  5. Leikatessa huomioi lihassyyt eli ne pitää aina leikata poikki jotta lopputulos on mahdollisimman murea. Jos pannulle jää makurasvaa, sitä voi käyttää ruuanvalmistuksessa muutaman päivän ajan.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *