Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Kuhatacot ja Mangosalsa

Kuhatacot ja Mangosalsa

20 min
2

Valmistaudu parhaaseen kalatacoon ever! 🙂

Hyvät tacot vaativat aina pientä panostusta lisukkeisiin mutta se on kyllä vaivan arvoista ja samat kastikkeet / salsat toimivat mahtavasti kaikelle muullekin tex mex- tai grilliruoalle.

Ainesosat

Työvaiheet

Paneroitu kuha

Mangosalsa

  • 1 mango
  • 1 sipuli
  • 1 kourallinen korianteria
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • 2 rkl Poppamies Scotch Bonnet -chilikastiketta
  • 1 rkl ruokosokeria

Maustettu ranskankerma

  • 1 prk (n. 200g) ranskankermaa
  • 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • 1 tl ruokosokeria (valinnainen)
  1. Kuutioi kulhoon mango, sipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut. Lisää 1 rkl ruokosokeria ja 2 rkl Poppamies Scotch Bonnet -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
  2. Sekoita kulhoon ranskankerma, Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
  3. Sekoita lautasella tasaisesti 1 osa Poppamies Louisiana Cajun RUB ja 2 osaa korppujauhoa. Eli esim 2 rkl Louisiana Cajun RUBia ja 4 rkl korppujauhoa.
  4. Leikkaa kuhafileestä pari senttiä leveitä viipaleita ja pyöritä kauttaaltaan jauhoseoksessa. Paista tai grillaa pannulla reilussa voissa kunnes niissä on kauniin ruskea ja rapea pinta.
  5. Aseta rapeat kuhafilepalat pienen tortillalätyn päälle ja kaveriksi mangosalsa sekä maustettu ranskankerma. Nauti!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *