Poppamiehen herkullinen Smoky Aioli Majoneesi antaa sekä herkullisen maun lohipihville että tekee pihveistä erinomaisen kuohkeat. Valkosipulivoissa paahdetun maa-artisokan kanssa tämä annos onkin varsinainen valkosipulin ystävän unelma!
Paahdettu maa-artisokka
Lohipihvit
Valkosipulikastike
- Esilämmitä grilli (tai uuni) 180 asteeseen epäsuoralle lämmölle.
- Pese maa-artisokat kunnolla, esimerkiksi perunaharjaa käyttäen.
- Halkaise ne grillinkestävään vuokaan.
- Sulata voi ja sekoita Poppamies Garlic Rub voin kanssa. Valuta valkosipulivoi maa-artisokille ja sivele hyvin kaikille pinnoille.
- Aseta vuoka epäsuoralle lämmölle ja hauduta noin 40 minuuttia, riippuen maa-artisokkapalojen koosta.
- Tee valkosipulikastike sekoittamalla aineet keskenään. Laita jääkaappiin odottamaan ruokailua.
- Kuutioi lohi, hakkaa ruohosipuli silpuksi. Laita kaikki aineet yleiskoneeseen, jossa on leikkuri, ja jauha tasaiseksi massaksi.
- Kuumenna pannu joko grillissä suoralla lämmöllä, tai hellalla. Muotoile massasta pihvejä pannulle kostutetuin käsin. Paista noin minuutti, käännä, paista vielä noin minuutti.
- Tarjoa maa-artisokka ja lohipihvit lämpiminä kylmän valkosipulikastikkeen kanssa. Nauti!
Vastaa