Huevos rancheros
Rapea tortillarulla, sisällä täytettä joka potkii ja päällä raikasta kastiketta. Näissä flautas-rullissa yhdistyy maukas pavun maku ja mehevä pihvi, eikä airfryerissä paistamiseen mene kuin hetki.
Vinkkejä pihvien paistamiseen:
– Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.
– Hiero lihan pintaan öljyä, jotta saat rapean paahtuneen pinnan. Makua saat
kuivarubeista ja marinadeista. Voit myös hieroa lihan pintaan esimerkiksi
valkosipulia.
– Anna lihan levätä tarpeeksi pitkään paiston jälkeen. Noin 5-10-minuuttia folion sisällä
toimii hyvin
– Voit halutessasi kääntää lihan puolessavälin tasaisemman kypsyyden
saavuttamiseksi
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!
Vastaa