Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Täytetyt Portobellot

Täytetyt Portobellot

30 min
2-4

Meksikolaisen keittiön mauilla täytetyt portobello-sienet sopivat mainiosti mihin tahansa vuodenaikaan. Tämä resepti maistuu myös vegaanisen ruokavalion omaaville!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Poista portobelloista kannat ja kaavi veitsellä heltat siististi pois. Sivele sienet öljyllä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
  2. Freesaa sipulit öljyssä pannulla, lisää joukkoon pavut ja mausteet ja paistele pari minuuttia. Sekoita feta-juusto seokseen ja anna sen sulaa joukkoon.
  3. Lisää täyte portobelloihin, silppua päälle korianteria sekä purista mukaan hieman limemehua. Koristele raidoilla Poppamiehen Garlic Majosta.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *