Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Halloumi-Melonivarras-Tacot

Halloumi-Melonivarras-Tacot

25 min
2-4

Halloumi on yksi suosituimpia grillattavia juustoja ja se sopii todella hyvin yhteen vesimelonin kanssa. Grillattuna vartaissa ja valeltuna Poppamiehen Classic BBQ Saucella ne muodostavat mahtavan täytteen esimerkiksi tacoille!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Kuutioi vesimeloni ja halloumi n. 2–3 sentin paloiksi. Halloumin leikkaamisessa saa olla tarkkana, että se ei murene. Useissa halloumipakkauksessa on kaksi juustoa painettuna yhteen – ne kannattaa erottaa toisistaan ennen leikkaamista.
  2. Pujota meloni ja halloumi vuorotellen vartaisiin ja grillaa keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen. Kun halloumi alkaa olemaan valmis, valele vartaat kevyesti Poppamies Classic BBQ -grillikastikkeella.
  3. Voit pilkkoa vesimeloneja ja halloumeja vielä hieman pienemmiksi grillauksen jälkeen. Täytä tacot halloumilla, vesimelonilla, pikkelöidyllä punasipulilla, sekä korianterin lehdillä.
  4. Lisää päälle vielä Poppamies Sriracha Majosta. Nauti kuumassa kesäsäässä!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *