Nopea, helppo ja täynnä makua. Tämä korealaistyylinen riisikulho syntyy yksinkertaisista aineksista, mutta makua ei puutu. Varsinkaan kun jauheliha maustetaan soijalla, seesamiöljyllä ja Poppamies Sriracha RUB -mausteseoksella. Päälle Poppamies Sriracha majosta, rapeita kasviksia ja paahdettuja seesaminsiemeniä ja kulho on valmis valloittamaan.
- 1 rkl öljyä
- 200 g valitsemaasi jauhelihaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 tl seesamiöljyä
- 1 rkl Poppamies Sriracha RUB
- 1 tl seesaminsiemeniä
Tarjoiluun
- Kuumenna öljy pannulla keskilämmölle. Lisää jauheliha ja paista noin 5 minuuttia, kunnes se alkaa ruskistua.
- Lisää mausteet: kaada joukkoon soijakastike, seesamiöljy ja Poppamies Sriracha RUB -mausteseos. Sekoita hyvin ja jatka paistamista, kunnes liha on täysin kypsää ja karamellisoitunutta.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi vihannekset ohueksi ja aseta tarjolle erillisiin kasoihin tai sekoitettuna.
- Lopuksi kokoa annos. Annostele kulhoon riisiä, päälle maustettua jauhelihaa, kasviksia, ripaus seesaminsiemeniä ja oman maun mukaan Poppamies Sriracha majosta viimeistelyyn.
Vastaa