Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Korealainen riisikulho jauhelihasta

Korealainen riisikulho jauhelihasta

25 min
2

Nopea, helppo ja täynnä makua. Tämä korealaistyylinen riisikulho syntyy yksinkertaisista aineksista, mutta makua ei puutu. Varsinkaan kun jauheliha maustetaan soijalla, seesamiöljyllä ja Poppamies Sriracha RUB -mausteseoksella. Päälle Poppamies Sriracha majosta, rapeita kasviksia ja paahdettuja seesaminsiemeniä ja kulho on valmis valloittamaan.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 1 rkl öljyä
  • 200 g valitsemaasi jauhelihaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl Poppamies Sriracha RUB
  • 1 tl seesaminsiemeniä

Tarjoiluun

  1. Kuumenna öljy pannulla keskilämmölle. Lisää jauheliha ja paista noin 5 minuuttia, kunnes se alkaa ruskistua.
  2. Lisää mausteet: kaada joukkoon soijakastike, seesamiöljy ja Poppamies Sriracha RUB -mausteseos. Sekoita hyvin ja jatka paistamista, kunnes liha on täysin kypsää ja karamellisoitunutta.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi vihannekset ohueksi ja aseta tarjolle erillisiin kasoihin tai sekoitettuna.
  4. Lopuksi kokoa annos. Annostele kulhoon riisiä, päälle maustettua jauhelihaa, kasviksia, ripaus seesaminsiemeniä ja oman maun mukaan Poppamies Sriracha majosta viimeistelyyn.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *