Etusivu / Reseptit / Keitot / Rehti lihakeitto

Rehti lihakeitto

3,5 h
4

Tämä pata ei ole kiireisen keitto, mutta kun aikaa antaa, se maksaa sen takaisin täyteläisenä, syvän makuisena nautintona. Padassa maistuu aika, lämpö ja kunnolla kerrostunut maku. Poppamies One For All RUB -mausteseos tuo lihapataan syvyyttä ja täyteläisyyttä.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli, kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
  • 200 g perunoita, pilkottuna
  • 150 g porkkanoita, pilkottuna
  • 500 g naudan patakuutioita
  • 1 rkl Poppamies One For All RUB -mausteseos
  • 400 g säilöttyjä tomaattimurskaa (kastikkeineen)
  • 1,5 l naudanlientä
  1. Kuumenna öljy padassa tai suuressa kattilassa. Lisää sipulit ja kuullota noin 3 minuuttia. Lisää sitten valkosipuli ja naudanliha. Ruskista lihaan hyvä paistopinta.
  2. Lisää porkkanat ja perunat. Mausta Poppamis One For All RUB -mausteseoksella ja anna makujen herätä pannulla vielä noin 5 minuuttia.
  3. Kaada joukkoon tomaattimurska ja lihaliemi. Laske lämpöä keskilämmölle, peitä kannella ja anna padan porista hiljalleen vähintään 3 tuntia, tai kunnes liha on haarukalla hajoavan mureaa.
  4. Tarkista maku lopuksi ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria. Tarjoile sellaisenaan, esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *