Kun yhdistetään mehukas rib eye eli naudan välikyljus, suolainen feta, paahdettu paprika ja rapeat pähkinät, syntyy taco, joka ei kaipaa mitään muuta. Tässä ei ole kyse perjantain texmex-kliseestä – vaan isosti maustetusta, kunnolla täytetystä kokonaisuudesta, jonka jokainen osa loistaa. Ja kaiken sitoo yhteen reilusti valeltu Poppamies Awesome Sauce.
- 2 pientä rib eye -pihviä
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl Poppamies Texas Beef RUB
- Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
- 4 pientä tortillalettua tai taco shelliä
- Paahdettua paprikaa (uunissa tai säilötty)
- Fetajuustoa, murusteltuna
- Saksanpähkinöitä, rouhittuna
- Poppamies Awesome Sauce -maustekastiketta
- Ota rib eye -pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Hiero pintaan öljy, Poppamies Texas Beef RUB -mausteseos sekä ripaus suolaa ja mustapippuria.
- Kuumenna pannu kunnolla kuumaksi ja paista pihvit haluamaasi kypsyysasteeseen (esim. 3–4 minuuttia per puoli mediumiin). Lisää lopuksi pieni nokare voita ja valele pihviä pannulla minuutin ajan.
- Nosta pihvit sivuun lepäämään noin 5 minuutiksi. Viipaloi ohuiksi suikaleiksi poikkisyin.
- Lämmitä tortillaletut nopeasti pannulla, uunissa tai grillissä, kunnes ne ovat lämpimiä ja hieman rapeutuneita reunoilta.
- Kokoa tacot: lisää pohjalle paahdettua paprikaa, päälle viipaloitua rib eye -lihaa, murusteltua fetaa ja saksanpähkinää. Viimeistele kunnolla Poppamies Awesome Sauce -maustekastikkeella.
Vastaa