Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Rib eye tacot

Rib eye tacot

30 min
2

Kun yhdistetään mehukas rib eye eli naudan välikyljus, suolainen feta, paahdettu paprika ja rapeat pähkinät, syntyy taco, joka ei kaipaa mitään muuta. Tässä ei ole kyse perjantain texmex-kliseestä – vaan isosti maustetusta, kunnolla täytetystä kokonaisuudesta, jonka jokainen osa loistaa. Ja kaiken sitoo yhteen reilusti valeltu Poppamies Awesome Sauce.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 2 pientä rib eye -pihviä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl Poppamies Texas Beef RUB
  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • 4 pientä tortillalettua tai taco shelliä
  • Paahdettua paprikaa (uunissa tai säilötty)
  • Fetajuustoa, murusteltuna
  • Saksanpähkinöitä, rouhittuna
  • Poppamies Awesome Sauce -maustekastiketta
  1. Ota rib eye -pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Hiero pintaan öljy, Poppamies Texas Beef RUB -mausteseos sekä ripaus suolaa ja mustapippuria.
  2. Kuumenna pannu kunnolla kuumaksi ja paista pihvit haluamaasi kypsyysasteeseen (esim. 3–4 minuuttia per puoli mediumiin). Lisää lopuksi pieni nokare voita ja valele pihviä pannulla minuutin ajan.
  3. Nosta pihvit sivuun lepäämään noin 5 minuutiksi. Viipaloi ohuiksi suikaleiksi poikkisyin.
  4. Lämmitä tortillaletut nopeasti pannulla, uunissa tai grillissä, kunnes ne ovat lämpimiä ja hieman rapeutuneita reunoilta.
  5. Kokoa tacot: lisää pohjalle paahdettua paprikaa, päälle viipaloitua rib eye -lihaa, murusteltua fetaa ja saksanpähkinää. Viimeistele kunnolla Poppamies Awesome Sauce -maustekastikkeella.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *