Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Hodari coleslawlla

Hodari coleslawlla

20 min
2

Kunnon hodari, rapean raikas coleslaw ja Poppamies Mustard BBQ-kastike – yksinkertainen kombo, mutta maku ei jää vajaaksi. Tässä hodarissa on klassikkoa ja pieni ripaus uutta. Toimii grillissä ja pannulla kun tekee mieli jotain hyvää nopeasti.

Ainesosat

Työvaiheet

Hodari

Coleslaw

  • 2 dl valkokaalia, ohuesti suikaloituna
  • 1 dl porkkanaraastetta
  • 2 rkl Poppamies Garlic Majosta
  • 1 tl omenaviinietikkaa tai sitruunamehua
  • Ripaus suolaa ja mustapippuria
  • (Halutessa: ½ tl sokeria tasapainottamaan makua)
  1. Valmista coleslaw: Sekoita kulhossa kaali, porkkana, Poppamies Garlic Majonen, viinietikka, suola ja pippuri. Anna maustua jääkaapissa vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua.
  2. Grillaa tai paista makkarat, kunnes ne ovat pinnasta kunnolla paahteiset.
  3. Paahda sämpylät leikkuupinta alaspäin pannulla tai grillissä, kunnes pinta saa kevyen rapeutuksen.
  4. Kokoa hot dogit: laita sämpylään makkara, päälle reilusti coleslawta ja viimeistele kunnon raidalla Poppamies Mustard BBQ Sauce -kastiketta.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *