Kunnon hodari, rapean raikas coleslaw ja Poppamies Mustard BBQ-kastike – yksinkertainen kombo, mutta maku ei jää vajaaksi. Tässä hodarissa on klassikkoa ja pieni ripaus uutta. Toimii grillissä ja pannulla kun tekee mieli jotain hyvää nopeasti.
Hodari
Coleslaw
- 2 dl valkokaalia, ohuesti suikaloituna
- 1 dl porkkanaraastetta
- 2 rkl Poppamies Garlic Majosta
- 1 tl omenaviinietikkaa tai sitruunamehua
- Ripaus suolaa ja mustapippuria
- (Halutessa: ½ tl sokeria tasapainottamaan makua)
- Valmista coleslaw: Sekoita kulhossa kaali, porkkana, Poppamies Garlic Majonen, viinietikka, suola ja pippuri. Anna maustua jääkaapissa vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua.
- Grillaa tai paista makkarat, kunnes ne ovat pinnasta kunnolla paahteiset.
- Paahda sämpylät leikkuupinta alaspäin pannulla tai grillissä, kunnes pinta saa kevyen rapeutuksen.
- Kokoa hot dogit: laita sämpylään makkara, päälle reilusti coleslawta ja viimeistele kunnon raidalla Poppamies Mustard BBQ Sauce -kastiketta.
Vastaa