Poppamiehen rapuskagenissa on juuri sopivasti terää ja viettelevä savustetun valkosipulin tuulahdus. Perinteinen skagenröra, eli ruotsalainen rapusalaatti, tuunataan Poppamiehen Smoky Aioli -majoneesilla ja Aged Jalapeno -chilikastikkeella. Tarjoile tätä herkkua paahtoleivän, saaristolaislimpun tai vaikka kaalinlehden päällä. Tällä täytteellä syntyvät myös erityisen maukkaat rapuhodarit.
VINKKI: Kokeile tähän reseptiin myös muita Poppamiehen majoneeseja ja maustekastikkeita! Esimerkiksi Mango & Habanero -majosta ja Habaneroketsuppi on astetta eksoottisempi voittajakombo!
Tarjoiluun
- paahtoleipää
- saaristolaislimppua
- kaalin tai salaatinlehtiä…
- tuoretta tilliä
- pikkelöityä punasipulia
Pikkelöity punasipuli
- Sulata ravut (mieluiten jääkaapissa yön yli tai siivilässä juoksevan kylmän veden alla) ja purista ne siivilässä aivan kuiviksi. Sekoita kulhossa joukkoon ranskankerma ja Poppamies Smoky Aioli -majonen.
- Mausta makusi mukaan Poppamies Aged jalapeno -chilikastikkeella.
- Anna maustua jääkaapissa hetki.
- Tarjoile paahtoleivän tai melkein minkä tahansa päällä (kyllä, vaikka kaurapuuron!) tuoreella tillillä ja pikkelöidyllä punasipulilla koristeltuna.
- Pelkkä täytekin on ältsin hyvää, ja maistuu sellaisenaan vaikka salaattina, johon on päälle murusteltu Poppamies Cheesy jalapeno -sipsejä.
Pikkelöity punasipuli
- Kuumenna kaikki muut ainesosat kattilassa ja kaada lämmönkestävään suljettavaan astiaan punasipuliviipaleiden päälle.
- Anna tekeytyä vähintään pari tuntia.
Vastaa