Grillauksesta on tullut aina kokonaisvaltaisempi tapa laittaa ruokaa ja kukapa ei silloin tällöin hieman vihreääkin grillissä käyttäisi, lisukkeena vähintään 🙂
- Kuoritut punajuuret voi esikeittää halutessaan melkein kypsiksi, mutta raakakin käy. Leikkaa punajuuret lohkoiksi ja munakoiso kiekoiksi sekä siivuta paprika.
- Kuumenna grilli keskilämpöiseksi n. 150 asteeseen suoralle tulelle. Hyvä apuväline on kasviskori tai grilliparila. Mikäli käytät raakoja punajuuria, aloita grillaus niistä pelkän öljytilkan kanssa.
- Kun punajuuret ovat hieman pehminneet tai käytät esikeitettyä punajuurta, laita kaikki kasvikset sopivaan kulhoon ja lisää tilkka öljyä sekä oman maun mukaan Poppamies One For ALL RUB -mausteseosta.
- Grillaa kunnes pinta on paahtunut sopivan ruskeaksi ja kasvikset pehmenneet.
- Tarjoile salaattipedillä viinirypäleiden sekä Poppamies Garlic Majosen kera. Voit kruunata annoksen vielä Rocoto -chilikastikkeella.
Vastaa