Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Sipsarin grillilautanen

Sipsarin grillilautanen

30 min
2

Grillauksesta on tullut aina kokonaisvaltaisempi tapa laittaa ruokaa ja kukapa ei silloin tällöin hieman vihreääkin grillissä käyttäisi, lisukkeena vähintään 🙂

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Kuoritut punajuuret voi esikeittää halutessaan melkein kypsiksi, mutta raakakin käy. Leikkaa punajuuret lohkoiksi ja munakoiso kiekoiksi sekä siivuta paprika.
  2. Kuumenna grilli keskilämpöiseksi n. 150 asteeseen suoralle tulelle. Hyvä apuväline on kasviskori tai grilliparila. Mikäli käytät raakoja punajuuria, aloita grillaus niistä pelkän öljytilkan kanssa.
  3. Kun punajuuret ovat hieman pehminneet tai käytät esikeitettyä punajuurta, laita kaikki kasvikset sopivaan kulhoon ja lisää tilkka öljyä sekä oman maun mukaan Poppamies One For ALL RUB -mausteseosta.
  4. Grillaa kunnes pinta on paahtunut sopivan ruskeaksi ja kasvikset pehmenneet.
  5. Tarjoile salaattipedillä viinirypäleiden sekä Poppamies Garlic Majosen kera. Voit kruunata annoksen vielä Rocoto -chilikastikkeella.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *