Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Kirsikkakolapunasipuli

Kirsikkakolapunasipuli

30 min
5

No nyt on karkkipäivä! Poppamiehen Cherry & Cola BBQ -grillikastikkeessa haudutettu punasipuli on sen kertainen namu, joka sopii niin burgerin väliin kuin hodareille, tai savustetun lihan kylkeen.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Siivuta punasipuli ohuehkoiksi renkaiksi. Laita kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja keittele kasaan miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  2. Karamellisoitu punasipuli säilyy vajaan viikon verran jääkaapissa. Käytä lisukkeena lihoille ja makkaroille.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *