Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Kolmen kaalin grillisalaatti

Kolmen kaalin grillisalaatti

30 min
6

Mehukas, paahteinen ja juuri sopivasti rouskuva. Kolmen kaalin grillisalaatti tarjoilee kerroksittain makua ja tekstuuria. Salaatti toimii sellaisenaan tai kaiken grillatun kyljessä.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
  2. Leikkaa varhaiskaali kuuteen lohkoon. Öljyä pinnat ohuelti ja ripottele päälle suolaa.
  3. Aseta varhaiskaalin palat grilliin suoralle lämmölle ja grillaa molemmin puolin kolmisen minuuttia niin, että pinnat saavat väriä. Nosta vielä varhaiskaalit epäsuoralle lämmölle noin 10 minuutiksi hautumaan.
  4. Leikkaa kukkakaali ja parsakaali nupuiksi. Esikeitä niitä muutama minuutti suolatussa vedessä.
  5. Nosta esikeiteyt kaalit grilliin suoralle lämmölle ja grillaa käännellen kunnes kaalit ovat saaneet hyvän grillipinnan.
  6. Aseta varhaiskaalilohkot tarjoiluastiaan ja valele lohkot Poppamies Garlic Majosella.
  7. Ripottele lohkoille Silmusalaatti Rouskuvaa.
  8. Nostele kaalien nuput lohkojen päälle ja koristele Silmusalaatti Parsakaalilla.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *