Mehukas, paahteinen ja juuri sopivasti rouskuva. Kolmen kaalin grillisalaatti tarjoilee kerroksittain makua ja tekstuuria. Salaatti toimii sellaisenaan tai kaiken grillatun kyljessä.
- 1 varhaiskaali
- 1 uuden sadon kukkakaali
- 1 parsakaali
- Ruokaöljyä
- Suolaa
- Poppamies Garlic Majosta
- Silmusalaatti Rouskuvaa
- Silmusalaatti Parsakaalia
- Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
- Leikkaa varhaiskaali kuuteen lohkoon. Öljyä pinnat ohuelti ja ripottele päälle suolaa.
- Aseta varhaiskaalin palat grilliin suoralle lämmölle ja grillaa molemmin puolin kolmisen minuuttia niin, että pinnat saavat väriä. Nosta vielä varhaiskaalit epäsuoralle lämmölle noin 10 minuutiksi hautumaan.
- Leikkaa kukkakaali ja parsakaali nupuiksi. Esikeitä niitä muutama minuutti suolatussa vedessä.
- Nosta esikeiteyt kaalit grilliin suoralle lämmölle ja grillaa käännellen kunnes kaalit ovat saaneet hyvän grillipinnan.
- Aseta varhaiskaalilohkot tarjoiluastiaan ja valele lohkot Poppamies Garlic Majosella.
- Ripottele lohkoille Silmusalaatti Rouskuvaa.
- Nostele kaalien nuput lohkojen päälle ja koristele Silmusalaatti Parsakaalilla.
Vastaa